Σχετικά με εμάς

Γρεβενιώτικα

Παραδοσιακά Ελληνικά Προϊόντα

Η εταιρεία μας, «Τα Γρεβενιώτικα», δημιουργήθηκε το 1994,με κύριο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και ποιότητα, έχοντας ως κύρια ανησυχία την ανάδειξη των εύγευστων προϊόντων που μας παρέχονται από την πλούσια πανίδα και χλωρίδα της Ελληνικής γης.

Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται κυρίως στην εμπειρία που μας παρέχει η πολιτική παραμονή μας στην αγορά τροφίμων και ειδικά στον τομέα των τυροκομικών, απ’ όπου και προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς , με προϊόντα που καλύπτουν τις προδιαγραφές HACCP.

Έχοντας ως γνώμονα πάντα την ποιότητα, ψάξαμε μέσα σ’ αυτά τα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας , παραδοσιακά προϊόντα από συνταγές που προέρχονται από γενιά σε γενιά και προσδίδουν κάτι διαφορετικό από όσα διαθέτουν οι μεγάλες εταιρείες τροφίμων.
Αυτή την ικανότητα να σας παρέχουμε το διαφορετικό, μας την έδωσαν οι μικρομεσαίες παραγωγικές επιχειρήσεις ( οικοτεχνίες , αγροτικές , συνεταιριστικές ) που συνεργαζόμαστε,οι οποίες αν και με μικρές σχετικά παραγωγικές δυνατότητες, στοχεύουν πρώτα στην παραδοσιακή γεύση, επιλέγοντας τοπικές πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας.

Τη γεύση αυτή που έχουμε στη μνήμη μας από το πιάτο που κάποτε μας σερβίριζε η γιαγιά μας, αλλά τώρα δεν μπορούμε πια να βρούμε…

Αυτός είναι και ο καθαρός στόχος μας – να ικανοποιήσουμε την επιθυμία σας πάνω σ’ ότι μπορεί να σημαίνει η λέξη « γεύση» για σας…

Όλοι αυτοί οι παραγωγοί εμπιστεύονται τη διάθεση και διανομή των προϊόντων τους σ’ εμάς , που με κοινό γνώμονα τη διαρκή εξυπηρέτηση, τη σταθερή ποιότητα και ασφάλεια του προϊόντος , σας την προσφέρουμε !