• Ανθότυρο Ξηρό Κρήτης
      Επιλογή
      • ,
      • Ανθότυρο Ξηρό Κρήτης

      • 4,3317,32
      • Ανθότυρο ξηρό Κρήτης Δημιουργείται αφού παραχθεί η γραβιέρα και το κεφαλοτύρι από φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, ελαφρά αλατισμένο ( 1-15% αλάτι) και χρειάζεται 1 μήνα περίπου για να ωριμάσει. Είναι παραδοσιακό προϊόν με ιδιαίτερη γεύση και χαμηλά λιπαρά.  Στην Κρήτη χρησιμοποιείται ως αντίστοιχο του κεφαλοτυριού. Υπέροχο για σαγανάκι και για τρίψιμο στα μακαρόνια.Ενα από τα πολλά τυροκομικά προιόντα και γαλακτοκομικά…
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα