• Φέτα Δεσκάτης Γρεβενών
      Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
      • ,
      • Φέτα Δεσκάτης Γρεβενών

      • 3,2012,81
      • Η Φέτα Δεσκάτης Γρεβενών ανήκει στα μαλακά λευκά τυριά που ωριμάζει και διατηρείται σε άλμη το λιγότερο για 3 μήνες. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα και μείγματα με κατσικίσιο γάλα. Έχει ελαφριά αλμυρή και υπόξινη γεύση. Η δομή της είναι συμπαγής και κόβεται εύκολα σε μερίδες για σερβίρισμα. Παράγεται από γάλα ζώων που τρέφονται με ελεύθερη βοσκή στην περιοχή της Δεσκάτης. Η…
    • Ημίσκληρο Γρεβενών
      Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
      • , ,
      • Ημίσκληρο Γρεβενών

      • 2,8611,44
      • Ημίσκληρο Γρεβενών Κίτρινο παραδοσιάκο τυρί που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Ελαφρώς αλμυρό και πολύ εύγευστο. Παραδοσιακά προιόντα και τυροκομικά προιοντα απο τα Γρεβενα και την Δυτική Μακεδονία αλλα και από όλη την Ελλάδα μπορείτε να βρήτε στα Γρεβενιώτικά τυροκομικά προιόντα.
    • Κασέρι Παραδοσιακό Γρεβενών
      Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
      • , ,
      • Κασέρι Παραδοσιακό Γρεβενών

      • 4,8019,21
      • Κασέρι Παραδοσιακό Γρεβενών Παραδοσιακό Ελληνικό τυρί με λευκοκίτρινο χρώμα που παράγεται από πρόβειο γάλα.Τυροκομικά προιόντα απο τον Τυρναβο στα Γρεβενιώτικά.Ενα από τα πολλά τυροκομικά προιόντα και γαλακτοκομικά προιόντα που μπορειτε να βρείτε στα Γρεβενιώτικα
    • Κεφαλοτύρι Γρεβενών
      Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
      • , ,
      • Κεφαλοτύρι Γρεβενών

      • 4,8019,21
      • Κεφαλοτύρι Γρεβενών Θεωρείται το παλαιότερο από τα σκληρά τυριά της Ελλάδας και ωριμάζει τουλάχιστον 3 μήνες. Παρασκευάζεται από μείγμα παστεριωμένου αιγοπρόβειου γάλακτος. Η γεύση του είναι πικάντικη και αλμυρή. Είναι τυρί υπέροχο για σαγανάκι, ενώ σαν επιτραπέζιο είναι πιο ευχάριστο όταν αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου 18-20 C. Τυρί ωρίμανσης με υποκίτρινο χρώμα, συμπαγή μάζα και διάσπαρτες μικρές τρύπες.