-
- Επιλογή
- Κίτρινα Τυριά, Λοιπά κίτρινα τυριά, Τυροκομικά
Γκούντα Ολλανδίας
- 0,36€ – 7,24€
- Είναι ένα τυρί πλήρες σε λιπαρά (48%+), φυσικής ωρίμανσης, ημίσκληρου τύπου.Είναι ένα αυθεντικό ολλανδικό κίτρινο τυρί, από αγελαδινό γάλα που ωριμάζει, μέχρι να μετατραπεί σ’ έτοιμο προϊόν για κατανάλωση, σε θαλάμους ωρίμανσης, απο τα λίγα μη Ελληνικά τυροκομικά προιόντα που θα βρήτε στα Γρεβενιώτικα. Συσκευασία: Χύμα ή φέτες Στα Γρεβενιώτικα εκτός από τυροκομικά προιόντα,θα βρήτε γαλακτοκομικά,αλλαντικά,παρθένα ελαιόλαδα ,Ελληνικά κρασιά ,τσίπουρο…
-
- Επιλογή
- Κίτρινα Τυριά, Λοιπά κίτρινα τυριά, Τυροκομικά
Λαδοτύρι Μυτιλήνης Πετρανό
- 5,59€ – 22,36€
- Λαδοτύρι Μυτιλήνης Πετρανό Το γνήσιο λαδοτύρι έχει χρώμα κιτρινοκόκκινο και είναι τυρί μεστής γεύσης και έντονου αρώματος. Διατηρείται σε ελαιόλαδο τουλάχιστον για 3 μήνες. Είναι πικάντικο τυρί με ελαφρώς αλμυρή γεύση, σκληρή υφή και μακρά επίγευση με έντονα αρώματα που δεν ξεχνιέται. Είναι ιδανικά για μπουφέδες, ενώ επίσης αποτελούν επιλογή για καναπεδάκια και για σαγανάκι. Παραδοσιακό Ελληνικό σκληρό τυρί που…
-
- Επιλογή
- Κίτρινα Τυριά, Λοιπά Τυριά, Τυροκομικά
Μπλέ Τυρί Δανίας
- 1,24€ – 3,74€
- Μπλέ τυρί Τα μπλέ τυριά είναι ορισμένα είδη τυριών από αγελαδινό, πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα στα οποία έχουν αναπτυχθεί αποικίες από μύκητες. Τα μπλε τυριά έχουν έντονη και αλμυρή γεύση και τρώγονται σκέτα ή τριμμένα μέσα σε διάφορα πιάτα.
-
- Επιλογή
- Κίτρινα Τυριά, Λοιπά κίτρινα τυριά, Τυροκομικά
Σαγανάκι Κεφαλοτύρι
- 2,49€ – 9,99€
- Σαγανάκι Φρατζόλα Παρασκεύαζεται από αγελαδινό γάλα και έχει σκληρή υφή. Κόβεται εύκολα σε φέτες για σαγανάκι. Κατάλληλο επίσης και για τρίψιμο. Ανήκει στην κατηγορία των κίτρινων σκληρών τυριών.
-
- Προσθήκη στο καλάθι
- Κίτρινα Τυριά, Λοιπά κίτρινα τυριά, Τυροκομικά
Χαλούμι Κύπρου
- 4,10€
- Χαλούμι Κύπρου το Χαλουμι Κύπρου το οποίο παρασκευάζεται από επιλεγμένο αιγοπρόβειο γάλα ζώων ελεύθερης βοσκής. Δουλεύεται στο χέρι και παίρνει τη μορφή του μέσα στα παραδοσιακά ταλάρια. Φυλάγεται σε νερό με άλμη και εκεί ωριμάζει, διατηρώντας έτσι τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής. Δεν χρησιμοποιούνται προπαρασκευάσματα για την πήξη του, ούτε και χημικά ή συντηρητικά για τη διατήρησή του. Όταν κόβεται σε…